Global Basket UAB inicia la Lliga Catalana amb victòria a domicili Mifas Girona 10 -Global Basket UAB 46

Mifas Girona vs Global Basket UAB
Foto arxiu: Antonio Moros

Aquest diumenge 21 d’Octubre, l’equip sabadellenc Global Basket UAB, iniciava oficialment la temporada 2018-19 rendint visita al mític pavelló gironí de Fontajau en  a segona jornada de la lliga catalana.

L’equip visitant va sortit a pista amb falta de ritme i amb imprecisions ofensives, fet que va aprofitar l’equip Gironí per obrir el marcador al minut dos de partit, mitjançant un rebot ofensiu de Huescas. Aquest primer bàsquet en contra va fer despertar l’equip universitari, amb una ràpida rèplica a mitja distància de Carles Molina, que obria el marcador i engegava la maquinària dels d’Òscar Trigo. Amb una defensa pressionant tota la pista que provocava constants pèrdues de pilota i transicions ràpides, el marcador va arribar ràpidament a una diferència de 10 punts. El quart finalitzava amb un 2-12 que deixava clar les intencions de l’equip visitant.

Al segon quart, debutava oficialment en Carles Estrada, màxima novetat de l’equip en aquesta nova lliga catalana, ja que la FCEDF introdueix per primera vegada en àmbit nacional el punt cinc dins una competició oficial. Amb un augment de centímetres a pista, el domini del rebot ofensiu sumat a la intensitat defensiva de l’equip visitant, generava els millors minuts de joc de Global Basket, tant a nivell ofensiu com defensiu. El quart mantindria la dinàmica anterior (2-16) i pujava un clar 4-28 a l’electrònic.

El tercer i quart període es van caracteritzar per una defensa a mitja pista, amb canvis d’estructura defensiva (línea alta, 2-3, individual) i treball per conceptes 5×5 en l’apartat ofensiu, a més de donar entrada al nou fitxatge nacional Alberto Carrión, que va gaudir dels seus primers minuts a pista després d’una lesió de llarga durada i va demostrar el seu futur potencial. Finalment, la distància va anar augmentant fins el 46-10 final, que serveix per donar a l’equip un feedback dels aspectes a treballar en la preparació de l’inici de l’exigent lliga nacional.

Global Basket UAB 46: Molina 24, Ortiz 0, Lorenzo 10, Pérez 4, Jofre 0 (Cinc Inicial), Estrada 2, Onrubia 0, Sánchez 2, Carrión 4

Mifas Girona 10: Huescas 2, Nuñez R. 0,  Nuñez J. 0,  Bermudez 0, Tatche 0 (cinc inicial), Moreno 6, Niubó 0, Quiñonez 2, Cortada 0, Guerra 0

 

 

Deja un comentario