El Global Basket s’emporta la SuperCopa Catalunya en l’últim sospir

03.09.2018 19:16 Marc Pijuan

El Global Basket amb la copa de campió

L’equip que dirigeix Óscar Trigo ha sumat el primer títol de la temporada. El Global Basket es va desfer a la final de la SuperCopa Catalunya del CE Costa Daurada en una final molt ajustada (52-51) i que es va decidir amb un tir a l’últim segon. Tot plegat un triomf una mica inesperat, sobretot per la nul·la preparació que els sabadellencs havien pogut fer per aquesta competició. «Jo tot just vaig arribar dimarts a l’equip, després d’estar dirigint a la selecció espanyola al Mundial, i per problemes d’horaris no vam poder entrenar al Pavelló del Nord.

Així que el primer dia que vam tocar cadira va ser en aquesta final. Als jugadors els hi vaig dir que sortissin a gaudir«, reconeix el tècnic sabadellenc. I l’equip va gaudir, però també lluitar i suar fins als últims segons d’un duel que es va decidir a la pròrroga.

Destacar el paper del sabadellenc Óscar Onrrúbia, que va acabar amb 20 punts el final del duel, i que va mantenir als seus companys en la primera part. «Nosaltres vam plantejar un partit en el qual collar les línies defensives, a sortir a la contra allargant el camp i aprofitant el ‘tirón’ d’Óscar Onrrúbia, que portat tot el mes d’agost treballant en dinàmica de competir amb la selecció espanyola«, admet Trigo. Ara l’equip farà una pretemporada de 10/12 setmanes, abans de disputar a finals del mes de setembre la Lliga Catalana, abans de començar la lliga.

 

 

 

Deja un comentario