Entrenamiento inclusivo del CE Global Basket y el sénior femenino del CE Sant Nicolau.

CATALÀ

Segons la UNESCO la Inclusió és un procés que intenta respondre a la diversitat social, buscant propostes d’actuació educatives que incrementin la participación i redueixi l’exclusió de realitats socials amb necessitats especials.Des de la temporada 2012 aquest ha estat un dels pilars de treball de l’equip de treball del C.E.Global Basket, tot realitzant sessions d’entrenament inclusiu amb equips “normalitzats” amb un denominador comú EL BÀSQUET sense adjectius (masculí, femení, inclusiu, adaptat, normalitzat etc…) on els esportistes comparteixen continguts d’entrenament AMB les diferents realitats que els envolten.

La sessió realitzada dilluns passat (02/11/15), mantè la dinàmica de col.laboració entre el CE Global Basket i el CE Sant Nicolau engegada la temporada 2012-2013 amb periòdics entrenaments amb els diferents equips de l’entitat.La sessió va estar dirigida per l’Oscar Trigo i la Gemma Lorente entrenadors en cap d’ambdòs equips, desenvolupant una progressió del 2×2 al 4×4, on el.lements comuns del bàsquet (Passar i talllar , Pick&Roll , Porta enrera), van potenciar la creativitat dels jugadors i fomentar el joc per conceptes.

CASTELLANO:

Según la UNESCO la Inclusión es un proceso que intenta responder a la diversidad social, buscando propuestas de actuación educativas que incrementen la participación y reduzca la exclusión de realidades sociales con necesidades especiales. Desde la temporada 2012 este ha sido uno de los pilares de trabajo del equipo de trabajo del CE Global Basket, realizando sesiones de entrenamiento inclusivo con equipos «normalizados» con un denominador común: EL BALONCESTO sin adjetivos (masculino, femenino, inclusivo , adaptado, normalizado, etc …) donde los deportistas comparten contenidos de entrenamiento CON las diferentes realidades que los rodean.

La sesión realizada el lunes pasado (02/11/15), mantiene la dinámica de colaboración entre el CE Global Basket y el CE Sant Nicolau iniciada la temporada 2012-2013 con periódicos entrenamientos con los diferentes equipos de la entidad. La sesión estuvo dirigida por Oscar Trigo y Gemma Lorente entrenadores de ambos equipos, desarrollando una progresión del 2×2 al 4×4, donde el.lements comunes del baloncesto (Pasar y cortes, Pick & Roll, Puerta atrás), potenciaron la creatividad de los jugadores y fomentaron el juego por conceptos.