Presentación equipación oficial Global Basket

CATALÁN:

El divendres dia 6 d’Octubre, el nou Club Esportiu Global Basket Vallès, va donar a conèixer al pavelló Nord de Sabadell l’equipació oficial que lluirà la temporada 2015-2016. L’esdeveniment ha permès donar a conèixer l’equipació oficial que els jugadors i jugadores del club lluiran a partir d’ara; una samarreta que engloba atractiu i significat. En aquesta destaca la pilota de bàsquet com a element central, emmarcada per un fons ratllat, i formada per tres colors: el groc, el taronja i el blanc; associats a les idees de competició, formació i, inclusió. Inclusió en el sentit més ampli de la paraula; integrant bàsquet convencional, bàsquet per a persones amb discapacitat física i psíquica. Dit d’una altra manera: bàsquet sense adjectius.

S’ha aprofitat l’acte per donar a conèixer l’espònsor preferent del projecte, TECNIDA empresa Vallesana de serveis en Telecomunicacions que ha mantingut i augmentat la seva col·laboració amb el projecte de formació integral que porta a terme el nostre club i un col·laborador especial com BIAS, l’ortopèdia solidària de Sabadell que ofereix il·lusió, benestar i autonomia valors compartits per totes les parts presents i que es sumen a la Fundación ONCE i la Universitat Autònoma de Barcelona, en la intenció d’ajudar els nostres esportistes amb discapacitat en normalitzar la seva realitat laboral, social i acadèmica.

Presentación equipación calentamiento.
Presentación equipación calentamiento.

CASTELLANO:

El viernes día 6 de Octubre, el nuevo Club Deportivo Global Basket Vallès, dio a conocer en el pabellón Norte de Sabadell la equipación oficial que lucirá la temporada 2015-2016.

El evento ha permitido dar a conocer la equipación oficial que los jugadores y jugadoras del club lucirán a partir de ahora; una camiseta que engloba atractivo y significado. En esta destaca la pelota de baloncesto como elemento central, enmarcada por un fondo rayado, y formada por tres colores: el amarillo, el naranja y el blanco; asociados a las ideas de competición, formación y, inclusión. Inclusión en el sentido más amplio de la palabra; integrante baloncesto convencional, baloncesto para personas con discapacidad física y psíquica. Dicho de otro modo: baloncesto sin adjetivos.

Se ha aprovechado el acto para dar a conocer el sponsor preferente del proyecto, TECNIDA empresa Vallesana de servicios en Telecomunicaciones que ha mantenido y aumentado su colaboración con el proyecto de formación integral que lleva a cabo nuestro club y un colaborador especial como BIAS, la ortopedia solidaria de Sabadell que ofrece ilusión, bienestar y autonomía, y, que se suman a la Fundación ONCE y la Universidad Autónoma de Barcelona, ​​en la intención de ayudar nuestros deportistas con discapacidad en normalizar su realidad laboral, social y académica.

Víctor Cortada

Presentación equipación de juego.
Presentación equipación de juego.

#SEGUIMOSSUMANDO#SEUIMSUMANT

Deja un comentario